TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton Szolnokon szerepelünk

 
16 okt 2020

Szombaton 16 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben Szolnokon szerepelünk.

Jön a 10. forduló az E.ON OB I-ben, nekünk a hatodik fellépésünk következik. Szombaton 16 órakor idegenben, a Szolnok otthonában csatázunk. Eddig öt meccsen vagyunk túl, egy győzelem, egy döntetlen és három vereség a mérlegünk. Eddig csak idegenben szerepeltünk. Jelenleg 4 pontunk van, és a 10. helyen állunk.

A Szolnok hét meccsen van túl, és a mind a hetet megnyerte, a Magyar Kupában ezüstérmet szerzett, hatalmas csatában, csak büntetőkkel szenvedett vereséget a Ferencvárostól.

A héten itthon edzettünk, szerencsére nincs sérültünk, nincs betegünk, így vezetőedzőnk, Szabó Zoltán a legerősebb összeállításban küldheti harcba a csapatát.

A héten edzettünk utoljára nyitott medencében, a jövő héten sátorállítás lesz, mi pedig szerdán az OSC otthonában újabb bajnokit vívunk.

A Szegedi VE ügyvezetőjével, dr. Molnár Tamással beszélgettünk:

— Öt meccsen vagyunk túl. Egy fontos rangadót sikerült megnyernünk a KSI ellen, amely nem volt könnyű, de a lényeg, hogy három pontot szereztünk. Debrecenben közel álltunk az újabb sikerhez, öt másodperc választott el tőle minket. Kár érte, de a DVSE kellemetlen ellenfél lesz mindenkinek. A másik három meccsen nem mi voltunk az esélyesek, így az FTC és a BVSC ellen papírforma-eredmény született. A Vasas nyakán ott lihegtünk, közel voltunk a bravúrhoz, de végül nem sikerült. Erre azonban lehet építeni. Ne feledjük: eddig csak idegenben játszottunk, itthon még nem volt bajnokink. Most ilyen időt élünk, hiszen két hazai meccsünk is elmaradt a koronavírus-járvány miatt. Nincs könnyű dolga a szakmai stábnak, hiszen itthon azért egészen más játszani, Szegeden pedig kiváló szurkolótábor jár hozzánk, a hangulatra sohasem lehet panasz. Most Szombaton Szolnokra utazunk, utána az OSC vendégei leszünk. Mindkét meccsen lehet gyakorolni, hiszen ha ellenük sikerül egy jó támadás, egy jó védekezés, akkor az működik majd a számunkra is fontos rangadókon.