TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton rangadót játszunk itthon

 
28 jan 2022

Szombaton 17.30-kor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben a PannErgy-MVLC-Miskolc csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Három idegenbeli fellépés után 2022-ben először szerepelünk hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában. Szombaton 17.30-kor az E.ON férfi vízilabda OB I 17. fordulójában a PannErgy-MVLC-Miskolc együttesét fogadjuk.

Komoly rangadó vár ránk, amit szeretnénk megnyerni. Ehhez nagy szükségünk lesz szurkolóink buzdítására, bízunk benne, hogy sokan eljönnek, és biztatnak bennünket. A hatályos jogszabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal jöhetnek be a néző, 18 év alattiaknak nem kell védettségi igazolvány.

És akkor a meccsről. Jó hangulatban készültünk egész héten, a Szentes elleni győzelem nagy lökést adott nekünk. A megyei derbin 11-7-re diadalmaskodtunk, megszereztük 2022-ben az első sikerünket. Ez volt a hatodik győzelmünk a bajnokságban, jelenleg 18 ponttal a kilencedik helyen állunk.

Ellenfelünk, a Miskolc eddig 10 pontot szerzett, a 12. helyet foglalja el a tabellán. A borsodiak is három meccset játszottak idén, a Honvéd otthonában 14-9-ra kikaptak, majd hazai medencében előbb a BVSC (13-8), majd az OSC (21-7) is legyőzte őket.

Mi már találkoztunk velük. 2021. október 24-én taktikus, okos játékkal 9-6-ra nyertünk idegenben. Remekül kezdtük a meccset, a félidőben már 4-1- volt a javunkra, a második félidőben okosan tartottuk az eredményt, így gyűjtöttük be a három pontot. Most is ilyen játékra lesz szükségünk, és ha jön a buzdítás a lelátóról, akkor biztosak vagyunk abban, hogy sikerül megszerezni a győzelmet.