TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton rangadón a Kaposvárt fogadjuk

 
09 febr 2022

Szombaton 17 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben a Kaposvári Vízilabda Klub együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Ismét itthon! Először is köszönjük a szombati buzdítást, amit a Debrecen ellen kaptunk tőletek. Nagy segítség volt. Most is erőt adhattok majd nekünk, hiszen szombaton 17 órakor a Kaposvári Vízilabda Klub együttesét fogadjuk a Tiszavirágban. Rangadó ez is! Komoly kihívás, amit szeretnénk sikerrel venni.

Mindenképpen erőt ad a DVSE ellen aratott győzelem, de nem bízzuk el magunkat, hiszen szombati ellenfelünk kiváló játékerőt képvisel, komoly eredményeket értek el eddig.

Nekünk is 21 pontunk van és a Kaposvárnak is. Mi a kilencedik helyen állunk, ők a nyolcadikon. Idegenben sokáig remekül játszottunk, vezettünk, azonban a harmadik negyedben fordult a kocka, s végül 10-8-ra kikaptunk.

Egész héten keményen készültünk, hétfőn és kedden két-két edzés szerepelt a programunkban. Szerdán egy foglalkozáson veszünk részt, ahol a videózás is fontos szerepet kap, mellette volt egy kis fizikai felkészítés is.

Szerencsére mindenki rendben. Teljes a keretünk, így a legerősebb összeállításban készülhetünk.