TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton megyei derbin fogadjuk a Szentest

 
25 jan 2018

Szombat, újabb feladat, méghozzá megyei derbi, ami mindig különleges. 18 órakor az E.ON OB I-ben, a B csoportban a ContiTech Szeged együttese a Metalcom Szentest látja vendégül az újszegedi sportuszodában.

Egész héten a Csongrád megyei rangadóra készültünk, tudjuk, hogy szurkolóink eddig nem sok örömüket lelték az eredményekben, a játékunkban, most azonban arra készülünk, hogy sikerüljön a bravúr, hogy megszerezzük az első győzelmünket.

Szentesen a félidőben még vezettünk, elég volt egy rossz negyed, és végül a megyei rivális 12-7-re legyőzött bennünket. Nagy meccs volt, volt esélyünk, de nem éltünk vele. Azóta sem sikerült pontot szereznünk az idei sorozatban, ami miatt természetesen mindenki nagyon csalódott.

De sportolók vagyunk, tudjuk a dolgunk, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen hagyománya van Szegeden a vízilabdának, micsoda játékosok játszottak a klubban, mennyi de mennyi sikert ért el a csapat. Mi ettől még messze vagyunk, de mindennap úgy dolgozunk, hogy mi is szeretnénk jobbak lenni.

A szurkolóink nagyon megérdemelnék már a sikert, jó érzés volt először Szegeden játszani, a Tatabánya elleni meccsen népes tábor hajtott bennünket, ami hihetetlen erőt ad még most is. Hallani a buzdítást: „Hajrá, Szeged!” – felemelő érzés.

Drukkereink ingyen nézhetik meg a megyei derbit szombaton. Nagy szükségünk lesz a segítségükre, mert ha ők biztatnak bennünket, akkor az erőt ad. Egyet ígérünk: hajtunk az utolsó pillanatig, mert egy megyei derbi, az megyei derbi.