TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton megyei derbi Szentesen

 
15 nov 2016

Szombaton 18 órakor megkezdődik a második kör az E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokságban. Csapatunk, a ContiTech Szeged Diapolo megyei derbit vív idegenben, a Metalcom Szentes otthonában.

Eddig 7 meccset játszottunk az A csoportban, négyszer nyertünk, kétszer döntetlent játszottunk, és kétszer vereséget szenvedtünk. 14 ponttal a harmadik helyen állunk, a csoportot 19 ponttal az OSC vezeti, a Szolnok 18 ponttal a második.

A Szentes ellen a nyitófordulóban még nyitott uszodában játszottunk, és nyertünk 15-7-re. Kemény meccs volt, hiszen a félidőben még 7-5-öt mutatott az eredményjelző. Azonban jött egy parádés harmadik negyed, amit 4-0-ra nyertünk meg, így a végén magabiztos győzelmet arattunk.

Fontos találkozó következik, hiszen a jövő héten két meccsünk is lesz. Előbb november 23-án (18.30) a Pécs ellen játszunk itthon, majd november 27-én (vasárnap) 18 órakor a Honvéd ellen a BENU Magyar Kupában csapunk össze.

A Szentes a csoportban a hetedik helyen áll, hét veresége mellett egy győzelmet könyvelhetett el. Azonban egy megyei derbi mindig más, így nem szabad félvállról venni a meccset.