TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton kezd a férfi csapatunk a Felsőházban

 
27 febr 2024

Szombaton kettős meccset rendezünk a Tiszavirág Sportuszodában. 15 órakor női együttesünk Csongrád-Csanád vármegyei rangadót vív a Szentes ellen, míg 17 órakor férfi csapatunk megkezdi a szereplését a Felsőházas rájátszásban.

A nyitófordulóban a bajnoki címvédő Ferencváros lesz az ellenfelünk. Hazánk legjobb csapata érkezik hozzánk. A zöld-fehérek vezetik a bajnokságot, kiváló játékosok alkotják a keretét, amelyben ott szerepel egykori játékosunk, Jansik Szilárd is. A magyar válogatott csapatkapitánya fiatalon került hozzánk, a 2013-2014-es idényben szerepelt nálunk. A Fradi keretében hemzsegnek a válogatott játékosok, elég csak Vogel Somát, vagy éppen Varga Dénest megemlíteni.

Igazi vízilabda ünneppel indul 2024, hiszen férfi csapatunk számára ez lesz első meccs ebben az évben. Január első hetében kezdtük a felkészülést, felnőtt keretünkből többen is tagjai voltak a Komjádi Kupában ezüstérmes SZVPS-nek, így csapatunk nagy része több éles meccset is játszott.

Szerdán a Szentes ellen edzőmeccset játszunk, így készülünk a Fradi ellen, majd este élőben szurkolunk az OTP Bank – PICK Szeged-THW Kiel Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

A felsőház állása: 1. FTC 21, 2. Vasas 15, 3. BVSC 15, 4. OSC 10, 5. Szolnok 9, 6. Honvéd 7, 7. Kaposvár 6, 8. Zue.hu Szegedi VE 0 pont.

Meccseink:

Március 2. (szombat): Zue.hu Szegedi VE-FTC

Március 13. (szerda): Zue.hu Szegedi VE-BVSC

Március 16. (szombat): OSC-Zue.hu Szegedi VE

Március 30. (szombat): Zue.hu Szegedi VE-Honvéd

Április 6. (szombat): Vasas-Zue.hu Szegedi VE

Április 13. (szombat): Zue.hu Szegedi VE-Kaposvár

Április 20. (szombat): Szolnok-Zue.hu Szegedi VE