TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton kettős pólómeccs Szegeden

 
26 jan 2023

Premier! Először rendeznek kettős pólómeccset a Tiszavirág Sportuszodában. 15 órakor az SZNVE, míg 17 órakor mi fogadjuk a BVSC-Zuglót.

Póló délután Szegeden! Ilyen is régen fordult elő, hogy kettős meccset rendezzenek a városban, így érdemes lesz programnak beiktatni a szombat délután. 15 órakor a női OB I-ben az SZNVE együttese a BVSC-Zuglót fogadja a Tiszavirág Sportuszodában. 17 órakor pedig jövünk mi, szintén a BVSC-Zugló lesz az ellenfelünk az E.ON OB I-ben. Újabb remek csapat érkezik hozzánk.

Vérbeli rangadó vár ránk. Ellenfelünk 16 ponttal a hetedik helyen áll a tabellán, míg a Szegedi VE 12 pontot gyűjtve a nyolcadik. A fővárosiak remek formában érkeznek hozzánk, idén három meccset játszottak, kétszer nyertek, egyszer pedig döntetlent értek el. Az elmúlt fordulóban a Kaposvár otthonában 16-10-re nyertek, előtte pedig a jó erőkből álló Honvédot verték meg hazai medencében 10-8-ra.

Mi is kellő önbizalommal készülünk a meccsre, az elmúlt szombaton 9-8-ra vertük meg az addig veretlen Szolnokot. Ez már a múlt, csakis az újabb feladatra készülünk. Nagyon bízunk benne, hogy ismét népes szurkolótábor előtt csatázhatunk, hiszen a Szolnok ellen is hatalmas segítséget tőlük.

Aki nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezik, az ingyen nézheti meg a meccset.