TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton itthon – Nagy Viktor is a jelöltek között

 
18 okt 2013

Csapatunk szombaton 11.30-kor a Vodafone OB I-ben a KSI-t fogadja az újszegedi sportuszodában. A meccset a drukkerek ingyen nézhetik meg. Aljosa Kunac kivételével mindenki egészséges.

Hosszú Katinka, az A-Híd Szeged VE magyar válogatott kapusa, Nagy Viktor, Varga Dénes és Bujka Barbara – is jelölt a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) év legjobbjai szavazásán.
A FINA megbízásából a FINA Aquatics World Magazine újság rendezi a szavazást, amely pénteken küldte ki a tagországok szövetségeinek a jelöltek listáját.
Az idei világbajnokságon Hosszú 200 és 400 méter vegyesen nyert, 200 méter pillangón harmadik volt, miközben a jelenleg is zajló rövidpályás szezonban hétről hétre érmek sokaságát szállítja, s több számban világcsúcsot úszott. Varga és Nagy tagja volt a vb-győztes, illetve Világliga-ezüstérmes férfi vízilabda-válogatottnak, Bujka pedig harmadik lett a női válogatottal.
Vargát a barcelonai vb legértékesebb játékosának, Nagyot pedig a legjobb kapusának választották.
A szavazás az év végén zárul és január közepén derülnek ki a kategóriák győztesei.
Az először 2010-ben megtartott voksolás történetében eddig egy magyar győztes volt: tavaly Risztov Éva nyert a női hosszútávúszók között, köszönhetően többek között a londoni olimpián szerzett aranyérmének.