TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton itthon kezdjük a rájátszást

 
29 márc 2019

Szombaton 18 órakor első meccsét vívja az OB I/B-s férfi vízilabda-bajnokság felsőházas rájátszásában a Szegedi Férfi Vízilabdacsapata. Az ASI gárdáját fogadjuk. Együttesünk a feljutásért küzd, minden esélyünk megvan arra, hogy a következő szezonban ismét a legjobbak között szerepeljünk.

Jelenleg a harmadik helyen áll a szegedi együttes, a csoportból az első helyezett automatikusan kiharcolja a feljutást, a második osztályozót vív majd az OB I utolsó előtti helyezettjével.

Csányi László vezetőedző: – Nyolc meccs vár ránk a rájátszásban, mi nem szeretnénk számolgatni, hanem mind a nyolcat megnyerni. Jó a sorsolásunk, az első rangadót a harmadik fordulóban Nagykanizsán vívjuk. Ők a legnagyobb riválisaink. Azok a csapatok, amelyeknek szerepel első csapata az OB I-ben, nem juthatnak fel, így a BVSC és a Vasas eredményei igazán nem számítanak. Sokat dolgozunk, edzünk, szerencsére teljes a keretünk, és bizakodva várjuk a szombati első meccset, amelyet 18 órakor az ASI ellen vívunk. Jó érzés látni, hogy a szurkolók továbbra is kitartanak mellettünk, bízom benne, hogy sok-sok erőt adnak majd nekünk a rájátszásban.

A rájátszás programja, felsőház, március 30.: Szegedi Férfi Vízilabdacsapat–ASI. Április 6.: Szegedi Férfi Vízilabdacsapat–DVSE. Április 13.: Kanizsa–Szegedi Férfi Vízilabdacsapat. Április 27.: Szegedi Férfi Vízilabdacsapat–YBL. Május 4.: ASI–Szegedi Férfi Vízilabdacsapat. Május 11.: DVSE–Szegedi Férfi Vízilabdacsapat. Május 18.: Szegedi Férfi Vízilabdacsapat–Kanizsa. Május 25.: YBL–Szegedi Férfi Vízilabdacsapat.