TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton itthon fogadjuk az UVSE-t

 
14 nov 2022

Szombaton 16.30-kor az E.ON OB I-ben az UVSE együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Kezdjük szurkolóink számára a legfontosabbal. Aki a szombati UVSE elleni hazai bajnoki meccsünkre (kezdés: 16.30) belépőt vásárol, az ajándékba kap egy jegyet, amely a PICK Szeged-Budai Farkasok (kezdés: 18 óra) NB I-es találkozóra szól a PICK Arénába.

Bizony szombaton kettős meccset rendeznek Szegeden, és a két klub szeretné megmozgatni a csapatok szurkolótáborát.

Azok a PICK Szeged-szurkolók, akik bérlettel rendelkeznek, azok pedig ingyen jöhetnek be hozzánk, elég csak felmutatni a bérletüket. Bízunk benne, hogy az UVSE elleni hazai bajnoki még többen jönnek el szurkolni, hiszen ezen a novemberi szombat délután remek programnak bizonyulhat a két mérkőzés.

Mi jól hangoltunk a szezon ötödik bajnokijára. Kettős győzelemmel jutottunk tovább a BENU Magyar Kupában, a Pécs együttesét győztük le kétszer. Ez mindenképpen jó tett a lelkeknek, sikerült megszereznünk a 2022-2023-as szezon első sikereit.

Az UVSE fiatal csapat, amely már többször bizonyította, hogy mindenkire veszélyes, éppen azzal a Kaposvárral játszottak idegenben döntetlent, akikkel mi is ikszeltünk. Nekünk 2 pontunk van a bajnokságban, míg a fővárosi ellenfelünk 1 pontot gyűjtött eddig.

Az mindenképpen jó hír, hogy mindenki rendben van a keretünkből, így a legerősebb összeállításban készülhetünk a héten.