TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton itthon fogadjuk a Miskolcot – PICK-bérletesek ingyen jöhetnek be

 
31 okt 2023

Szombaton 15 órakor a férfi E.ON OB I-ben a Miskolc együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Fontos meccs vár ránk! Igazi rangadó! Szombaton 15 órakor a férfi E.ON OB I-ben a PannErgy-MVLC-Miskolc csapatát fogadjuk a Tiszavirág Spotuszodában.

Remek hangulatban készülünk a meccsre, hiszen a Szentes ellen aratott hazai győzelem után megvan az első idegenbeli sikerünk is, az elmúlt fordulóban az UVSE otthonában szereztük meg a három pontot.

A borsodiak elleni találkozó lesz a kilencedik meccsünk, eddig két győzelmet és hét vereséget könyvelhettünk el a bajnokságban, 6 ponttal a nyolcadik helyen állunk. A Miskolc is hat pontos, igaz, egy meccsel kevesebbet játszottak, így közvetlenül mögöttünk foglalnak helyet.

Jó hír ismét a szegedi sportbarátoknak, hogy aki PICK-bérlettel rendelkezik, az ingyen nézheti meg a meccsünket. Sőt, aki jegyet váltott a 16.30-kor kezdődő férfi kézilabda-válogatott találkozóra, a magyar-lengyelre és ha felmutatja a belépőjét, akkor ő is ingyen jöhet be. Éppen a válogatott meccs hoztuk előrébb a bajnokinkat, hogy ismét kettős meccset tudjunk rendezni.

És akkor rólunk. Nagy Márton az UVSE ellen négy perces kiállítást kapott, így ő nem játszhat a szombati találkozón. A többiek szerencsére rendben, hétfő délelőtt óta gőzerővel készülünk az újabb hazai feladatra, mert célunk, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát. Bízunk benne, hogy sikerül megmozgatni a szurkolóinkat, akikre most is nagy szükségünk lesz, mert közösen kiharcolhatjuk a győzelmet.