TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton fontos meccs vár ránk

 
24 febr 2022

Szombaton 13 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I 22. fordulójában az UVSE vendégei lesznek.

Újabb komoly feladat vár ránk. Újabb kihívás az E.ON férfi vízilabda OB I-ben. A 22. fordulóban idegenben, a fővárosban szállunk harcba a bajnoki pontokért, az UVSE Hunguest Hotels vendégei leszünk.

Fontos lesz számunkra ez a találkozó, mert a céljaink nem változtak, szeretnénk ott lenni a felsőházas rájátszásban.

Hét közben több játékosunk is szerepet kapott az SZVPS együttesében a Komjádi-kupában. A Honvéd ellen hazai környezetben csaptunk össze, a vendégek nagy csatában, 8-7-re nyertek, így továbbjutottak.

Ezen a meccsen Lakatos Soma és Kardos Alexander betegség miatt nem játszott, de ha minden kedvezően alakul, akkor mindketten ott lehetnek szombaton.

Csütörtök és péntek délelőtt még Szegeden edzünk, majd Budapestre utazunk. Este még lesz egy átmozgató tréningünk, majd másnap jöhet a meccs.

Itthon 9-6-ra nyertünk ellenük. Komoly kis harc után szereztük meg a 3 pontot. Jelenleg a hetedik helyen állunk, az elmúlt fordulóban a PVSK otthonában nagyszerű 10-6-os győzelmet arattunk.

Az UVSE 14 ponttal a 12. helyen áll a bajnokságban. 21 meccsen négyszer nyertek, kétszer döntetlent értek el, és tizenötször vereséget szenvedtek.