TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton célunk az első győzelem megszerzése

 
18 nov 2022

Szombat 16.30-kor az E.ON OB I-ben az UVSE csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Négy meccset játszottunk eddig az E.ON OB I-ben, jelenleg két pontunk van. Nem sikerült még nyernünk, de szombat délután az a célunk, hogy ezen a statisztikán javítsunk.

16.30-kor a fiatal, sok-sok tehetséget a soraiban tudó UVSE-t fogadjuk csodaszép otthonunkban, a Tiszavirág Sportuszodában.

Napok óta a meccs lázában égünk. Fontos információk a szurkolóinknak.

– A nyugdíjasok ingyen nézhetik meg a meccset! Csak az igazolványukat kell felmutatni!

– Jegyvásárlóink ajándékba kapnak egy PICK Szeged–Budai Farkasok meccsre szóló jegyet.

– A jegy mellé üdvözlőital is jár.

– Aki rendelkezik PICK-bérlettel, az ingyen jöhet be, csak fel kell mutatnia.

A héten keményen edzettünk, többször is volt egymás közötti játék. Jó hír, hogy mindenki rendben van, teljes a csapat, a legerősebb összeállításban vehetjük fel a küzdelmet.

A tréningek mellett sok-sok program színesítette a napunkat. Kedden csapatfotózás szerepelt a műsoron, szerdán a Nyugdíjas otthon lakóit látogattuk meg, ahol remekül éreztük magunkat. Sok-sok kérdést kaptunk, kártyáztunk egy jót, nagy-nagy töltéssel érkeztünk a Paraparkba, ahol csapatépítésen vettünk részt.

Csütörtöktől viszont teljes gőzzel az UVSE elleni meccsre koncentráltunk, mert szeretnénk megkezdeni a pontgyűjtést, és behúzni az OB I-es szezon első sikerét, amelyhez hatalmas szükségünk lesz szurkolótáborunk segítségére. Azért, hogy lendülete legyen a tábornak, ritmust ad tubán Dobos Balázs.Nagyon készülünk a meccsre, bízunk benne, hogy népes közönség előtt szállhatunk majd harcba a bajnoki pontokért.