TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton Békéscsabán szerepelünk

 
15 nov 2018

Magabiztos, 11-6-os győzelemmel zártuk az OB I/B-s férfi vízilabda-bajnokság 6. fordulóját, a Vasast győztük le hazai környezetben.

Ezzel a sikerrel már 12 pontunk van – egy meccsel kevesebbet játszottunk -, és már a második helyen állunk. A B csoportot egyelőre a százszázalékos BVSC vezeti 16 ponttal.

Szombaton következik a 7. forduló, idegenben szállunk harcba a bajnoki pontokért. 11 órakor a Swietelsky Békéscsaba vendégei leszünk. A Békés megyei együttes eddig a hat lejátszott meccsen kétszer nyert (MAFC és Fehérvár) és négyszer vereséget szenvedett (BVSC, Cegléd, OSC, Vasas), így hat ponttal a 8. helyen áll.

A Csabában több ismerős nevet is felfedezhetünk, játékos-edzőjük az a Fodor Ádám, aki évekig dolgozott az SZVPS kötelékében. A keretükben Mikházi Máté és Takács Gellért szerepel, ők is nálunk nevelkedtek, Páll Bence pedig jelenleg az SZVPS egyik mestere.

Fontos meccs vár ránk, szerencsére minden rendben a csapatnál, keményen készülünk, mert célunk a három pont megszerzése.

Legközelebb november 24-én (szombat) 11 órakor szerepelünk hazai környezetben, az újszegedi sportuszodában, akkor a Fehérvárt fogadjuk-

Eldőlt az is, hogy a Dunakanyar elleni idegenbeli meccsünket december 12-én 19 órakor pótoljuk.