TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton az UVSE otthonában zárjuk a rájátszást

 
19 ápr 2018

Szombaton 19 órakor Budapesten, a Hajós Alfréd uszodában szerepelünk. A rájátszásban, az alsóház 8. fordulójában az UVSE otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért. Azért, hogy megtörjön a sikertelenségi sorozatunk, végre ponttal, pontokkal térjünk haza, és sikerélménnyel zárjuk a meccset.

Egyedüli csapatként nekünk nincs még pontunk az E.ON OB I-ben. A rájátszásban a nyolcadik helyen állunk, az UVSE a hetedik. Itthon iszonyat rosszul kezdtük ellenük a meccset, az első negyedet a fővárosiak 5-1-re megnyerték, ami döntőnek bizonyult, hiszen a végén éppen négy találattal, 11-7-re nyertek.

Ha véget ér a rájátszás, akkor folytatódik a küzdelem a bennmaradásért, a további helyezésekért. Előbb a 13. helyen végzett csapattal – a Szentes vagy a Szombathely lehet az ellenfél – csapunk össze. A párharc addig tart, amíg az egyik csapat el nem éri a 7 pontot. Mivel mindkét együttessel kétszer már találkoztunk, és mindkétszer kikaptunk, így 0-6-ról indul a csata.

A 14. és 15. helyen végzett csapatok is hasonlóan játszanak. A párharcok győztesei a 13. helyért, a vesztesei a bennmaradásért játszanak, méghozzá két győzelemig tartó párharcot.