TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton az OSC otthonában kezdünk

 
24 aug 2020

Szombaton 19 órakor idegenben, az OSC otthonában kezdjük meg a szereplést OB I-ben.

Megnyomják a start gombot! Szombaton 19 órakor az első bajnoki meccsét vívja csapatunk. Az OB I nyitófordulójában a remek erőkből álló OSC otthonában szállunk harcba. A Magyar Kupa Final Four-jában bekövetkezett koronavírus-járvány miatt – négy FTC-játékos tesztje lett pozitív – nem játszottuk le a 9. helyért a meccset a Szentes ellen.

– Az elmúlt héten szabadságon voltak a játékosok, hétfőtől azonban teljes intenzitással láttunk munkához. A szokásos kondizással indult a hét, az mindennap a nyitóprogram. Ezután irány a medence, délelőtt és este is tréninget vezényelek – kezdte a beszélgetést az SZVE vezetőedzője, Szabó Zoltán.

Az MK-meccseken egyre több saját nevelésű játékos, a Szegedi Vízipóló Suli (Tanács Patrik, Pörge Zsombor, Mikházi Zsombor) fiataljai is szerepet kaptak.

– Ez öröm volt mindenkinek, bízom benne, hogy nekik is hatalmas motivációt jelent, hogy jó játékossá váljanak. Jó hír mindenkinek, hogy Sánta Dániel rendbe jött. Centerünk még a Szentes elleni hazai MK-selejtezőn sérült meg, beszakadt a dobhártyája. Dani jól van, teljes értékű munkát végezhet. Boros Tamás lábsérüléssel bajlódik, ő kezelésekre jár, bízom benne, hogy hamarosan ő is edzésre jelentkezhet.

A nyitófordulóban az OSC vendége lesz a Szegedi VE. A fővárosiak remek erőkből állnak, ezt bizonyították az újszegedi sportuszodában is, hiszen 17-4-re vertek meg az első körben bennünket.

–        Gyakorolni megyünk, nekünk minden ilyen jellegű meccs felkészülés lesz az előttünk álló komoly feladatokra. Komoly ellenfelekkel kezdünk a bajnokságban, hiszen az OSC után az FTC és a Vasas vendégei leszünk. Számunkra a  negyedik fordulóban kezdődik el a bajnokság, ekkor a KSI ellen szintén idegenben csatázunk – zárta a gondolatot Szabó Zoltán vezetőedző.