TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton az MK-elődöntőben csatázunk

 
15 nov 2013

Szombaton 14.45-kor csatázunk Szolnokon a Theodora Magyar Kupa elődöntőjében. Az ellenfelünk a Kaposvár lesz. A másik ágon a Szolnok a Vasassal csatázik. A meccsről a delmagyar.hu online tudósításban számol be, a Digi Sport 1 pedig élőben közvetíti.

Ha sikerrel vesszük a Kaposvár elleni csatát, akkor vasárnap 16.15-kor játszunk az MK-döntőben. Nagy Viktor nyilatkozott a Délmagyarországnak:

– Múlt heti betegségemből teljesen felépültem, a világligában már védhettem is, ráadásul jó formában, így rajtam nem múlik semmi. A válogatott kapusedző,Gergely István csak annyit kért tőlem a görögök elleni meccs előtt, hogy lazuljak el és élvezzem a játékot. Bejött, ez pedig nagy lökést ad hétvégére.  Abból a bajnokiból sokat tanultunk, várhatóan ezt kamatoztatni is tudjuk, de elsőként a Kaposvárra készülünk, hiszen nem véletlenül került a négyes döntőbe.

– A lényeg, hogy a társaimmal együtt úgy szálljunk ki a vízből, hogy mindent megtettünk a hétvégén. Az edzéseken tapasztaltak alapján ezzel nem lesz baj, mindenki teljes erőbedobással készül. A taktikai repertoárunk megvan egy ilyen sikerhez, és a motivációval sincs gond. Én például hiába nyertem négyszer kupát, akkor is ugyanolyan tűzzel kell játszanom, mintha most lenne rá esélyem először – mondta Nagy Viktor.