TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a Vasast fogadjuk

 
02 márc 2022

Szombaton 17 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I 23. fordulójában az AHID VasasPlaket csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Az UVSE ellen tizedik győzelmünket arattuk az E.OB férfi vízilabda OB I-ben. Fontos sikert arattunk a fővárosban, jelenleg 30 ponttal a hetedik helyen állunk. Már csak négy meccs van hátra az alapszakaszból, amit szeretnénk jól zárni.

Természetesen a szombati diadalt megünnepeltük, de hétfőtől már a következő feladatra koncentrálunk. Szombaton ismét itthon játszunk, nektek, a lelkes szurkolóinknak mutathatjuk meg újból magunkat a csodás Tiszavirág Sportuszodában.

Komoly ellenfél érkezik hozzánk. Az AHID VasasPlaket együttesét látjuk vendégül. Az angyalföldiek a negyedik helyet foglalják el a tabellán, az elmúlt fordulóban hatalmas meglepetésre 8-6-ra legyőzték az OSC gárdáját, így kiváló formában érkeznek hozzánk. Idegenben nem volt esélyünk ellenük, a piros-kékek 10-4-re nyertek ellenünk. De ez szintén a múlt. Szeretnénk mindent megtenni azért, hogy megnehezítsük a Vasas dolgát, így ígérjük, hogy nagyon odatesszük magunkat a négy negyed alatt.

Bízunk benne, hogy ismét szépen megtelik majd a lelátó, mert rengeteget tudtok segíteni nekünk, a buzdításotok sok-sok erőt ad a meccsre.
Szombaton találkozunk!