TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a Vasas vendégek leszünk

 
26 nov 2021

Szombaton 18 órakor idegenben, a fővárosban, az AHID VasasPlaket otthonában szerepelünk az E.ON OB I-ben.

A szerdai győztes meccs után (9-6 az UVSE ellen) csütörtök este már edzésen vettünk részt, hiszen szombaton újabb bajnoki vár ránk. Komoly kihívás elé nézünk, hiszen a bajnokságban a harmadik helyen álló AHID VasasPlaket vendégei leszünk. A meccs 18 órakor kezdődik.

A hazaiak eddig kiválóan teljesítenek, eddig veretlenek, hétszer nyertek, és kétszer döntetlent játszottak. A 27 pontos listavezető Ferencváros, a 24 pontos Szolnok mögött 23 ponttal a harmadikok.

Nekünk is jó érzés rápillantani a bajnokság állására. Csapatunk 15 pontot gyűjtve a hetedik pozícióban található. Kilenc meccset játszottunk, eddig ötször nyertünk, és négyszer vereséget szenvedtünk.

Célunk nem is lehet más, mint minél nagyobb erőbedobásra kényszeríteni a hazai csapatot, minél szorosabb meccset játszani. Tavaly szeptemberben komoly csata alakult ki, az angyalföldiek csak nagy csatában, 9-8-ra múltak felül bennünket.
Egyetlen játékosunk, Boros Tamás nem áll rendelkezésére Kiss Csaba vezetőedzőnek, Bori kisebb térdműtéten esett át, így ő jelenleg a rehabilitációját tölti.