TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a Vasas vendégei leszünk

 
04 szept 2020

Szombaton 18 órakor, zárt kapus meccsen a Vasas ellen idegenben szállunk harcba a bajnoki pontokért.

Jön a 3. forduló az E.ON férfi vízilabda OB I-ben. Túl vagyunk a bemutatkozáson, a 2. fordulóban a bombaerős Fradi otthonában szerepeltünk, és szenvedtünk 16-6-os vereséget. Sokáig remekül tartottuk magunkat, csak az utolsó negyedet nyerte meg magabiztosan a zöld-fehér alakulat.
– Mindenképpen voltak biztató dolgaink a meccsen, a végére azért elfáradtunk, nekünk jóval rövidebb a kispadunk, sérülés, betegség miatt pedig voltak hiányzóink is, és a rutinos Kiss Csabának is pihenőt adtam. Ami igazán örömteli volt, hogy nyolc szegedi nevelésű vízilabdás volt a keretünkben. Ezt jó volt látni, megtapasztalni. Bízom benne, hogy a jó dolgokat elraktározzuk, és ezt visszük tovább – nyilatkozta Szabó Zoltán vezetőedző.

Szombaton 18 órakor zárt kapus meccsen a Vasas vendégei leszünk. Az angyalföldiek szerdán 9-1-re nyertek a Tatabánya otthonában.
– Nekünk minden meccs most nagyon jól jön, hiszen élesben gyakorolhatunk. Számunkra a következő fordulóban, a KSI ellen kezdődik meg valójában a bajnokság. Erre használjuk fel a piros-kékek elleni meccset is, gyakoroljunk, jobbá váljunk – zárta a gondolatait a vezetőedző, Szabó Zoltán.

A Vasas eredménye:
Tatabányai VSE-A-Híd VasasPlaket 1-9 (0-3, 0-1, 0-4, 1-1)
Gólszerzők: Tanczer, ill. Bátori 3, Brguljan 2, Sélley-Rauscher, Szatmári, Vadovics, Simon