TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a KSI vendége lesz férfi csapatunk

 
24 nov 2023

Szombaton 11.30-kor az E.ON OB I 12. fordulójában a KSI otthonában szállunk harcba a bajnoki pontokért.

Az izgalmak fokozódnak. Már csak két meccsünk van hátra az Ob I alapszakaszából. Mindkettő nagyon fontos, hiszen célunk, hogy a legjobb nyolc közé jussunk.

Nézzük azonban az első feladatot. Szombaton 11.30-kor a KSI otthonában szerepelünk. Jön a 12. meccsünk az E.ON OB I-ben. Fiatal, tehetséges csapattal találkozunk, akik mindenkire veszélyesek. Így készültünk a héten. Szerencsére teljes a keretünk, mindenki rendben van, így a legerősebb összeállításban szerepelhetünk.

A fővárosi együttes 3 ponttal az utolsó helyen áll. Egy győzelmet aratott eddig a bajnokságban, a Pécs együttesét verték meg hazai medencében 9-8-ra. A tavalyi szezonban megtapasztalhattuk, hogy nem szabad fél vállról venni őket, mert a Tiszavirág Sportuszodában 10-10-es döntetlent játszottunk. Idegenben javítottunk, hiszen magabiztosan, 18-7-re nyertünk.

A KSI után jövő szombaton az Eger otthonában szerepelünk. A Heves vármegyei székhelyen zárjuk az alapszakaszt. Ezzel a meccsel, majd szombaton délután kezdünk foglalkozni.