TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a KSI otthonában szerepelünk

 
24 febr 2023

Szombaton, 11.30-kor a KSI ellen idegenben, Budapesten szállunk harcba az E.ON OB I. 17. fordulójában.

Délelőtti matiné. Réges régen, a hetvenes, nyolcvanas években divat volt vasárnap délelőtt moziba járni. Apukák fogták a gyerekeik kezét és ameddig anya otthon ebédet főzött, addig ők megnéztek egy rajzfilmet.

A matiné a múlté, most azonban mi is délelőtti időpontban, azaz 11.30-kor szállunk medencébe szombaton. A KSI otthonában, a Komjádi Béla uszodában küzdünk a győzelemért. Nekünk tényleg délelőtti matinénk lesz.

Győzelem! Ez a célunk, megszerezni a három pontot, győztesen hazatérni Szegedre. Nem lesz könnyű dolgunk, mert a fővárosi együttes sok-sok tehetséges játékossal rendelkezik, és Szegeden megtapasztaltuk, ha elkapják a fonalat, akkor bárkire veszélyesek. Meglepő döntetlen is lett az eredmény a Tiszavirág Sportuszodában. 2022. november 5-én 10-10-et játszottunk ellenük. Tudjuk, az első perctől komolyan oda kell tennünk magunkat, ez lehet a végső siker kulcsa.

A Vasas elleni meccsen (7-14 oda) voltak mindenképpen biztató jelek, amit ha ezen a bajnokin előveszünk, akkor mindenképpen jó hatással lesz ránk. Sánta Dániel bajlódik sérüléssel, Horváth Zsombor eltiltása lejárt, a többiek rendben, így a jelenlegi legerősebb kerettel vesszük fel a harcot.