TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a Kaposvár vendége leszünk

 
05 nov 2021

Nincs megállás! Szombaton 16 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben, a hatodik fordulóban a Kaposvár vendégei leszünk.

Egy biztos, hogy jót tett a lelkeknek a szerda este Debrecenben aratott magabiztos, 9-3-as győzelem. Sokat viszont nem pihentünk, csütörtök és péntek este már edzettünk.

Az első tréningen főként az átmozgatáson volt a hangsúly, az mindenképpen jó hír, hogy minden játékosunk egészséges, így Kiss Csaba vezetőedző a teljes keretnek tudott edzést vezényelni. Úszás, majd labdás gyakorlatok színesítették a programot, most nem kapott a keret nagyobb terhelést, hiszen régen fordult elő, hogy egy hét alatt két meccset is vívjunk.

Pénteken a szokásos videózás mellett már a taktikai elemek gyakorlása játszotta a főszerepet. Kőkemény meccs vár ránk szombaton 16 órakor az E.ON OB 6. fordulójában. A Kaposvár otthonában ugrunk medencébe. A Somogy megyei együttes hat meccset játszott eddig, egyszer nyertek, ötször pedig vereséget szenvedtek, jelenleg 3 ponttal, a 11. helyen állnak. Az egyelten sikerüket hazai környezetben a DVSE ellen érték el, 11-9-re nyertek. Ahogy említettük veszélyes csapat, hiszen több szoros meccsük is volt, így a négy negyed alatt nagyon koncentráltnak kell majd lennünk.

Kiss Csaba vezetőedző is ezt emelte ki, hogy a védekezés döntő lehet majd a bajnokin. Ha ez jól működik, akkor lehet esélyünk. A DVSE ellen mindenki szerepet kapott, mesterünk tudta forgatni a csapatot, ami mindenképpen jól jött.

Az elmúlt szezonban nem volt szerencsénk a Kaposvárral, hiszen mi a 13. helyet szereztük meg, míg ők egy hellyel megelőztek bennünket, tizenkettedikek lettek. Idegenben 14-12-re kikaptunk, majd az újszegedi sportuszodában is vereséget szenvedtünk, ekkor 9-8 lett nekik.

Van miért visszavágni, folytatni azt a jó sorozatot, amit eddig idegenben produkáltunk. Erre készülünk, erre edzettünk.