TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a Honvéd otthonában szerepelünk

 
03 febr 2023

Szombaton 19 órakor Budapesten, a Honvéd otthonában szállunk harcba az E.ON OB I-ben.

Fontos győzelmet arattunk szerdán. Kapitányunkért, a kézsérüléssel bajlódó Sánta Dánielért is küzdöttünk, aki a lelátóról űzött, hajtott bennünket Szentesen. Megküzdöttünk a győzelemért, de egy vármegyei derbi már csak ilyen, mindig kiélezett.

Jó volt így hazatérni, hogy zsebben a három pont, jelenleg a nyolcadik helyen állunk, 15 pontot gyűjtöttünk. Ismét megválasztottuk a hónap legjobbját, januárban kapusunk, Molnár Dávid bizonyult a legjobbnak.

Szombaton azonban ismét komoly kihívás vár ránk. Egy igazán patinás és remek csapat otthonában szerepelünk. 19 órakor Budapesten, a Kőér utcai sportuszodában a Honvéd ellen csatázunk. Az egykori magyar bajnok játékoskerete kiváló, két olyan pólós is szerepel nálunk, akik minket erősítettek, Manhercz Ádám és Hosnyánszky Norbert is vízilabdázott Szegeden, mesterük pedig az Szívós Márton, aki szintén volt a mi játékosunk.

A Honvéd jelenleg 24 pontot gyűjtött, a hatodik helyen áll a bajnokságban. Szerdán ők is magabiztosan nyertek, méghozzá Miskolcon, 12-4-re.

Nálunk Sánta Dánielt leszámítva mindenki rendben, így nagy valószínűséggel a Szentesen győztes keret veszi majd fel a küzdelmet. Ez lesz a 13. meccsünk a 2022-2023-as szezonban, így zárul az első kör.

Hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában legközelebb február 14-én (kedd) 17.30-kor az OSC ellen játszunk, így érdemes ezt a napot beírni, mert hazánk egyik legjobb csapata vendégeskedik nálunk.