TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton a BVSC vendégei leszünk

 
14 ápr 2023

Szombat 17 órakor az E.ON OB I 24. fordulójában a BVSC-Zugló otthonában szerepelünk.

Újabb komoly kihívás vár ránk. Szombat 17 órakor idegenben, a BVSC-Zugló otthonában szerepelünk az E.ON OB I 24. fordulójában. A fővárosi együttes már biztos résztvevője a rájátszásnak, jelenleg 37 pontot gyűjtve a hetedik helyen áll. Mi a szolnoki vereség után visszacsúsztunk a kilencedik helyre, jelenleg 23 pontunk van, míg az előttünk álló Miskolcnak 24. Célunk továbbra is, hogy sikerüljön megszerezni a nyolcadik helyet, így kettőzött erővel készülünk a BVSC ellen. Csütörtök délelőtt már edzettünk, méghozzá teljes kerettel.

Itthon egy szoros első negyed után (4–5) 16–10-es vereséget szenvedtünk. Szolnokon remekül védekeztünk, támadásban hibáztunk többet, így ebben mindenképpen előre kell lépnünk.

A két idegenbeli meccs után jövő héten kétszer is itthon játszunk. Szerdán 20 órakor jön a Csongrád-Csanád megyei El Classico, azaz a Szeged–Szentes rangadó. Erre a meccsre az OTP Bank-PICK Szeged bérletesei ingyen jöhetnek be, elég csak a bérletet felmutatni. Az első 50 jegyvásárló pedig ajándékjegyet kap az OTP Bank-PICK Szeged–Fejér B.Á.L. Veszprém elleni (április 22., 18 óra) kézilabda bajnokira.

Apropó, április 22.! Kettős meccs lesz, hiszen mi 16 órakor a Honvédot fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában, majd 18 órakor kezdődik a PICK-meccs. Erre a találkozóra is hasonló feltételekkel lehet belépni, mint a Szentes elleni rangadóra, a PICK-bérletesek ingyen léphetnek be, az első 50 vásárló pedig ajándék jegyet kap a #kékek meccsére.

Ez még a jövő, most a szombati BVSC meccsre koncentrálunk, de a szurkolóink készüljenek, mert a jövő héten nagy szükségünk lesz rájuk.