TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton 17 órakor először itthon! Gyertek! Kell a szurkolás!

 
17 okt 2014

Szombaton 17 órakor először láthatja a szegedi publikum a 2014-2015-ös szezonban hazai környezetben a Tiszavirág Szeged Diapolo együttesét. A Vodafone OB I harmadik fordulójában az UVSE-t fogadjuk.

Nekünk 3 pontunk van, a vendégeknek 1. Csapatunk a héten teljes gőzzel készült a premierre, arra, hogy lelkes, és minden bizonnyal népes szurkolótáborunk előtt győzelemmel mutatkozzunk be. Valójában kettős meccs lesz Újszegeden, hiszen a bajnokink után a MOL-Pick Szeged a BL-ben a svájci Schaffhausen után lép pályára, így a sportbarátok kettős rangadót szurkolhatnak végig.

A Tiszavirág Szeged Diapolo és Szegedi Vízipóló Suli egyre szorosabb kapcsolatot ápol, nem véletlen, hogy több tehetséges fiatal is bemutatkozott idén a felnőtt együttesben. A két klub megállapodása értelmében az SZVPS játékosai és hozzátartozói ingyen jöhetnek be a Tiszavirág meccseire.

Nézzük trénerünket, aki a napokban a médiapartnerünknek, a Délmagyarországnak nyilatkozott:

– Éppen a szombati ellenfelünk, az UVSE bizonyította, hogy az úgymond nagycsapatok sem mehetnek biztosra. A Szolnok, az Eger és az OSC a legerősebb, mégis az Eger döntetlent játszott az UVSE ellen. Éppen ezért lesz majd fontos minden meccs, mert a végelszámolásnál nem lehet tudni, hogy mi számít majd a minél jobb pozíció megszerzéséhez.

– A felkészülési időszakban játszottunk a Szentes ellen  egy edzőmeccset. Pályafutásom alatt sem fordult elő, hogy ennyien jöttek volna el egy felkészülési meccsünkre. A drukkerek Szegeden szeretik a vízilabdát, és kíváncsiak erre a megfiatalodott, átalakult Tiszavirág Szeged Diapolóra. Nagyon bízom benne, hogy szombaton is sokan lesznek a meccsen, és a srácok megtapasztalhatják, hogy ha sátor alatt is, de remek a hangulat Szegeden. Ez további lökést adhat nekik, éppen ezért nagyon fontos lesz a győzelem megszerzése, mert nem lehet kérdés, hogy erre hajtunk, a győztes hazai bemutatkozásra – nyilatkozat Varga Péter.

A mérkőzésről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a csapat Facebook oldala pedig részeredményekkel jelentkezik.