TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton 17 órakor a Pécs lesz a vendégünk

 
11 nov 2021

Újabb hazai mérkőzés következik számunkra. Szombaton 17 órakor a Tiszavirág Sportuszodában a PVSK-Mecsek Füszért együttesét fogadjuk.
Hiába vezettünk és játszottunk sokáig jól a Kaposvár otthonában, végül a Somogy megyei együttes 10-8-ra nyert ellenünk. Szomorú volt mindenki, mert a harmadik negyed végéig kimondottan jól és eredményesen pólóztunk.

Ez a múlt! Természetesen alaposan kielemeztük a hibákat, mesterünk, Kiss Csaba elmondta, hogy mit kell javítanunk, mire kell odafigyelnünk, mert az élet megy tovább, jönnek az újabb komoly feladatok, kihívások.

Máris itt a következő: szombaton 17 órakor a Tiszavirág Sportuszodában a PVSK-Mecsek Füszért együttese lesz az ellenfelünk. A meccsre 1000 forint a belépő, de ezért két fő tud bemenni. A hatályos jogszabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink nézhetik meg a meccset. 18 év alatt nem kell védettségi.

Komoly rangadó vár ránk. A nyolcadik fogadja a hetediket. Nekünk és a Pécsnek is 9-9 pontja van. Három győzelem és négy vereség a csapatok mérlege. A PVSK legyőzte a Honvédot, a Kaposvárt és Debrecent, eddig ezeket a sikereket könyvelhették el.

Mi a Szentes, a Miskolc és DVSE ellen diadalmaskodtunk. Szerencsére mindenki jól van, így teljes kerettel készülünk a szombati bevetésre.

Szurkolóinknak jó hír, hogy az szvps.hu/tv oldalon élőben adjuk majd a meccset.