TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton 17.30-kor: Diapolo-Szeged-Honvéd

 
08 máj 2014

A Diapolo-Szeged férfi vízilabdacsapata hazai pályán, szombaton 17.30-tól zsinórban ötödik bronzcsatáját kezdi meg. Az egyik fél második győzelméig tartó párharcban ismerős lesz az ellenfél, hiszen 2011 és 2012 után újra a Honvéd ellen kell megküzdenie a csapatnak. A Tisza-parti együttes 15 nap után játszik újra tétmérkőzést, köszönhetően a sátorbontás miatti szünetnek. Ez azt jelenti, hogy a szurkolók igazi nyári pólóhangulatban, a nyitott újszegedi sportuszodában szoríthatnak a hazai győzelemért.
Még nem dőlt el, hogy hány hiányzója lesz a Diapolo-Szegednek, hiszen csak az biztos, hogy a szívműtéten átesett Szivós Mártonra nem számíthat Vincze Balázs vezetőedző, a porcleválással műtött Sánta Dániel viszont szorgalmasan végzi a rehabilitációs gyakorlatokat, és reménykedik abban, hogy segíthet társainak a bronzcsatában.

A párharc második mérkőzését május 14-én (szerda) rendezik 18 órától a Kőér utcai uszodában, ezt a találkozót élőben közvetíti majd a Digi Sport. Az esetleges harmadik meccs időpontjáról még nem döntött a szövetség.