TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton 11 órakor a MAFC ellen kezdünk

 
20 szept 2018

Szombaton 11 órakor az újszegedi sportuszodában első meccsünket vívjuk az OB I/B-s bajnokságban. A nyitómeccsen a MAFC gárdáját látjuk vendégül. A B csoportban küzdünk, célunk, hogy az idén végén visszakerüljünk a legjobbak közé.

Remekül sikerült a felkészülésünk. Nagykanizsán és Svájcban szerepeltünk tornán, az utóbbi eseményen az előkelő második helyet szereztük meg.

Hétfőn és kedden pihenőt kapott a keret Csányi László vezetőedzőtől, szerdán azonban már kőkeményen edzettünk.

Ellenfelünk, a MAFC az elmúlt bajnokságban a 18. helyen végzett. Az A csoportban szerepelt, itt a 9. lett, méghozzá úgy, hogy 2 győzelmet, 2 döntetlent és 14 vereséget könyvelhetett el.

Jó hír a szurkolóinknak, hogy ingyen nézhetik meg a meccset, és az újszegedi sportuszoda még nyitott.

Molnár Dávid várakozása: – Nagyon együtt van a csapat, kiváló társaságot alkotunk. Remekül sikerült a svájci torna, ebből lehet erőt meríteni, erre lehet építeni. Sok-sok meccset játszottunk, aminek köszönhetően meccsről meccsre jobban összeszoktunk. Nem kérdés, hogy a MAFC ellen magabiztos győzelmet várok, ezért hajtunk, és küzdünk majd első bajnokin. Fontos ez a találkozó, hiszen a jövő héten csütörtökön idegenben a BVSC ellen játszunk majd rangadót.