TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton 11 órakor ingyenes meccs: A-Híd Szeged VE-Pécs

 
14 febr 2013

Forrás: delmagyar.hu

Az A-Híd Szeged férfi vízilabdacsapata szombaton 11 órakor bajnoki mérkőzést játszik az újszegedi sportuszodában a Pécs ellen, miközben a csapatból öten is a hétvégi Volvo-kupán szerepelnek. Nem véletlen, hogy a válogatottak hiányában is vállalja a szereplést a Vincze-legénység. A találkozót a nézők ingyen tekinthetik meg.
Annak ellenére, hogy az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatának öt játékosa is tagja a magyar junior- és felnőttválogatott hétvégi, Volvo- kupa-keretének, szombaton 11 órakor bajnoki mérkőzés lesz az újszegedi sportuszodában. A Pécs elleni mérkőzésen elvileg Molnár Dávid, Török Béla, Szivós Márton, Decker Ádám és a nemzeti csapatban debütálásra készülő Somogyi Balázs sem állhatna a Tisza-parti klub rendelkezésére, de a vezetőedző reménykedik benne, hogy Benedek Tibor néhány játékosnak ?kimenőt? ad szombatra.
? Nyugodtabb lennék, ha egy-két játékosomra aznap nem számítana a kapitány, mert a Vasas is csak szoros mérkőzésen tudott nyerni a Pécs ellen. Egy ilyen banánhéjon nem szeretnénk elcsúszni ? mondta Vincze Balázs, aki a válogatottak pótlásaként Márkus Martin és Vincze Márk játékára számítana, de szükség esetén akár még több pólóst is bevetne az utánpótlásból.
A mester azért ragaszkodik hozzá, hogy az eltörölt hétvégi forduló ellenére letudja a bajnokit, mert áprilisban túl sűrű lenne a program.
? Ha nem vállalnánk a szereplést, a rájátszás előtti tíz napban öt mérkőzést kellene játszanunk. Ebből az első az Eger elleni, utolsó alapszakasz-rangadónk lesz, utána pedig szeretnék egy néhány napos alapozást beiktatni a programba
? árulta el Vincze Balázs.