TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombaton 11 órakor: A-Híd Szeged VE-Kaposvár – ingyenes a meccs!

 
24 jan 2013

Az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata szombaton 11 órakor a Kaposvár együttesét fogadja az újszegedi sportuszodában. A délelőtti meccsre ingyenes a belépés.

? Jó volt egy kicsit kiszakadni a megszokott környezetből, sikeresnek értékelem ezt a rövid edzőtábort ? nyilatkozta Pécsről hazafelé tartva Vincze Balázs, a kétszeres magyarkupa-győztes A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatának mestere.
? Az OSC elleni meccs után Győrbe utaztunk, hétfőn már Szombathelyen edzettünk. Másfél éves szegedi munkásságom alatt még nem úsztunk annyit, mint az elmúlt napokban. Kemény fizikai terhelést kaptak a srácok, amit jól bírtak és teljesítettek. Szerda este és csütörtök délelőtt a Péccsel kétkapuztunk. Egy olyan védekezési szisztémát gyakoroltunk, amit szeretnénk majd rájátszásban alkalmazni. Visszakaptam már belőle valamit, de azért akadtak még hibák.
Szombat délelőtt 11 órakor a Kaposvár érkezik Szegedre. A szurkolók ingyen nézhetik meg a bajnokit, a csapat bízik abban, hogy népes szurkolótábor jön össze a lelátón.
? Az biztos, hogy két játékosnak pihenőt adok, így ismét két fiatal kerül be a keretbe. Egyelőre még nem tudom, hogy ki lesz a két kimaradó játékos. Benedek Tibor szövetségi kapitány arra kért bennünket, hogy a válogatott játékosokkal végezzünk el egy felmérőt, ami az úszásra koncentrál, így Szivós Mártonnak, Török Bélának és Decker Ádámnak péntek és szombat délelőtt még ezt a feladatot is teljesítenie kell. A végére hagytam a jó hírt: mindenki egészséges ? fejezte be a beszélgetést Vincze Balázs.