TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szombat: a szezon első rangadója következik.

 
04 okt 2013

Az A-Híd Szeged idénybeli első bajnoki rangadójára készül, hiszen szombaton 18 órától Debrecenben lesz jelenése. A hajdúságiak ugyan három forduló alatt csak egy pontot szereztek, de nem szabad lebecsülni őket, hiszen világ- és Európa-bajnokok erősítik a hazaiakat, és az exszegedi Weszelovszky László is biztosan felszívja magát a derbire.

– A szezon elején nem lendültek formába, de ellenünk biztos jobban játszanak. Sajnos egy tét nélküli mk-visszavágó felvételét kaptuk meg ellenfelünkről, így csak alapvető dolgokat tudtam leszűrni róluk. Fizikálisan erős játékosaik vannak, így erőltetik a centerezést, ezt kell megakadályoznunk, illetve kihasználni, hogy rövidebb a kispadjuk, mint a miénk – tekintett előre Vincze Balázs vezetőedző, aki szombaton 18 órától a csapat idénybeli első bajnoki rangadóján irányítja a fiúkat Debrecenben.

A szegedi keretből szerencsére mindenki hadra fogható. A még sátor nélküli újszegedi sportuszodában reggelente fáztak a játékosok, Aljosa Kunac derékfájása is ennek tudható be, de természetesen ő is vállalja a szereplést.
th_696__v2