TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szolnok-A-Híd Szeged VE 5-7 – VERETLEN A CSAPATUNK!

 
20 febr 2013

Szolnok-A-Híd Szeged VE 5- 7(1-1, 1-1, 0-5, 3-0)

A hazai csapat szerzett vezetést, majd Hegedüs Gábor és Molnár Tamás góljaival fordítottunk. A második negyed után 2-2 állt az eredményjelzőn. Jött egy parádés nyolc perc. Zsinórban öt gólt rámoltunk be a Szolnoknak, Török, Szivós, Kayes, Kiss és Younger volt eredményes, így 7-2-re sikerült meglépnünk.

Két hazai találat vezette be a befejező nyolc percet, Baksa László és a védelem azonban jól zárt, több hazai előnyt is sikerült kivédekeznünk. Két perccel a vége előtt is 7-4-re vezettünk. Izgalmas volt a hajrá, Baksát kiállították a játékvezetők, jött Molnár Dávid, aki egy nagy bravúrt is bemutatott. A vége győzelem, az A-Híd Szeged VE veretlenül vezeti továbbra is a bajnokságot.

Vincze Balázs: – Nagyon jól működött a védekezésünk, az első két negyedben mind a két csapatra jellemző volt ez. A harmadik negyedben adódott alkalmakat, mint például egy lepattanó szabaddobás, maximálisan ki tudtuk használni. Az utolsó negyedben már passzív volt a támadójátékunk, több volt a fegyelmezetlenség, de így is nyerni tudtunk. Baksa László fegyelmezetlensége nem tetszett, ilyet az utolsó percben, háromgólos előnynél sem engedhet meg magának egy játékos. Persze hozzá kell tennem, fantasztikus védésekkel járult hozzá a győzelemhez.

Kiss Csaba: Percről percre jobbak voltunk, a Szolnok így egyre inkább bizonytalan lett. Folyamatosan felszálló ágban vagyunk, ami tavaly tavasszal nem tartott ki a szezon végéig, de most remljük, másként lesz.