TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán újból kettős meccs a Tiszavirágban

 
11 márc 2024

Szerdán újból kettős meccset nézhetnek meg szurkolóink. 18 órakor férfi csapatunk a BVSC-t, 20 órakor női együttesünk a Tatabányát fogadja a Tiszavirág Sportuszodában.

Sikeres volt idén az első kettős meccs, amit a Tiszavirág Sportuszodában rendeztünk. Népes szurkolósereg előtt játszhatott női, majd férfi csapatunk.

Szerdán ismét kettős bajnoki lesz csodás otthonunkban. 18 órakor a férfiak kezdenek, méghozzá a BVSC-Zugló ellen. Az alapszakaszban gólzáporos összecsapást vívott egymással a két együttes, akkor a fővárosiak 20-14-re nyertek ellenünk. Bóbis Botond volt azon a meccsen a legeredményesebb játékosunk, ötször vette be riválisunk kapuját.

Szerencsére mindenki rendben a csapatból, így Kiss Csaba vezetőedző a legerősebb kerettel készülhet a bajnokira.

Női együttesünk fontos rangadót vív 20 órakor. A szombati tatabányai vereség (8-4) után ismét a Komárom-Esztergom vármegyei alakulat lesz az ellenfelünk. Visszavághatunk a vereségért, gyarapíthatjuk a pontjaink számát. A keret minden tagja rendben, Szabó Tamás vezetőedző és a lányok bizakodva várják a hazai meccset, mert mindenképpen szeretnének javítani.