TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán itthon fogadjuk a Honvédot

 
30 márc 2021

Szerdán (március 31.) 11.30-kor az E.ON OB I-ben a Honvéd csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Újból itthon! A Debrecen ellen aratott győzelem (10-6) után ismét hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában szállunk harcba a bajnoki pontokért. Szerdán 11.30-kor a Honvéd együttesét fogadjuk. Jó hangulatban vagyunk, hiszen sikerült egy fontos meccset megnyernünk, amely kellő önbizalmat ad nekünk a folytatáshoz.

Mi 23 meccsen 21 pontot szereztünk, és a 13. helyen állunk. Ellenfelünk, a Honvéd 23 meccsen 35 pontot szerzett és a nyolcadik helyen áll. Idegenben nem volt esélyünk a fővárosi együttes ellen, hiszen tartalékosan, fiatalokkal vettük fel a küzdelmet. A Honvéd 20-2-re nyert ellenünk, de abból a meccsből nem szabad kiindulni.

Szerencsére teljes a keretünk, hétfőtől teljes intenzitással edzettünk, készülünk erre a bajnokira. Több olyan játékos is szerepel riválisunknál, akik egykor nálunk szerepeltek, így Decker Ádám, Hosnyánszky Norbert, Manhercz Ádám, Illés Sándor és Chilkó Márton is egykor minket erősített. A Honvéd mestere pedig az Szivós Márton, aki szintén szerepelt nálunk.

Jó hír a szurkolóknak, hogy az SZVPS oldalán, az SZVPS TV-n élőben adjuk majd a meccset.