TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán irány Szombathely!

 
28 aug 2017

A ContiTech Szeged Diapolo együttese az elmúlt héten előbb Szolnokon, majd Szentesen edzőtáborozott. A hét elején itthon készülünk, majd szerdán Szombathelyre utazunk, ahol egy hatcsapatos tornán szerepelünk.

– Minden jól alakult az elmúlt héten – kezdte a beszélgetést Varga Péter, a ContiTech Szeged Diapolo vezetőedzője. – Végre játszhattunk, láttuk, hogy miben kell fejlődnünk. A fiúknak is meg kell ismerniük, és nekem is fontos feladat, hogy összekovácsoljam a társaságot. Több csapatból jöttünk, így idő kell, hogy jó legyen minden. Ez az év ilyen lesz, egy a célunk, kiharcolni a benmaradást.

Elkészült a sorsolás, mi a B csoportba kerültünk az OB I-ben. Ellenfeleink lesznek: az Eger, az OSC, a Miskolc, a Honvéd, a Pécs a Tatabánya és a megyei rivális a Szentes.

– Sohasem foglalkozom azzal, hogy milyen erős csoportba kerültünk. Lehetett volna gyengébb, de jóval erősebb is. Egy feladatunk van: keményen edzeni, és ebben partnerek a fiatal játékosok. Nekünk ez az utunk.

Hétfőn szárazföldi edzés, majd orvosi vizsgálat szerepelt a programban, kedden két edzés, szerdán egy foglalkozás szerepel a műsoron.

– Szerda délután Szombathelyre utazunk, és egy hatcsapatos tornán veszünk részt. Magyar riválisok ellen, jó csapatokkal gyakorolhatunk élesben. Mostoha körülmények között készülünk, éppen ezért jött kapóra ez a meghívás. Nagy valószínűséggel az őszi meccseink pályaválasztó jogát fel kell adnunk, mert az uszoda felújítása csúszik.

A szombathelyi torna programja, csütörtök, 9.30: ContiTech Szeged Diapolo-Debrecen, 16 óra: ContiTech Szeged Diapolo-Debrecen. Péntek, 10.50: ContiTech Szeged Diapolo-Kaposvár, 15.30: ContiTech Szeged Diapolo-Pécs. Szombat, 12.10: ContiTech Szeged Diapolo-Szombathely.