TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán Győrben szerepel női csapatunk

 
06 máj 2024

Szerdán 16 órakor a Győr otthonában szerepel női csapatunk a MOL női OB I-ben. 

1:0. Nekünk, mi vezetünk a két győzelemig tartó párharcban. Női csapatunk a 9. helyért harcol a Győr ellen, az első meccset magabiztosan nyertük meg hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában. 9-6 volt a javunkra, egy pillanatig sem forgott veszélyben a sikerünk.

Ez köszönhető volt a magabiztos kezdésnek, a kiváló védekezésnek és a remek támadásoknak, amit gólokkal zártunk. De ez a múlt, hétfő este már edzésen vesz részt a keret, hiszen szerdán 16 órakor jön a második meccs, méghozzá Győrben.

Érdekesség, hogy ez lesz a harmadik meccsünk a kisalföldi városban, hiszen a szezont is itt kezdtük, a MOL Magyar Kupa csoportküzdelmeiben találkoztunk először velük. Akkor 12-11-re nyertünk.

Az alapszakaszban kétszer is legyőztük őket, Szegeden 7-6-ra, idegenben kiváló játékkal 9-6-ra. Csak érdekesség, hogy az elmúlt három meccsen a Győr mindig 6 gólt dobott nekünk, szerencsére mi mindig többet, így nyertünk. Szeretnénk folytatni ezt a sorozatot.

Mindenki egészséges, kedden is lesz edzésünk, majd szerdán irány a meccs, amit szeretnénk megnyerni, és lezárni a párharcot, megszerezni a kilencedik helyet.