TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán este Vármegyei derbi Szentesen

 
30 jan 2023

Szerdán 19 órakor az E.ON OB I-ben a Metalcom Szentes otthonában szerepelünk. Következik a Vármegyei derbi.

Ez a meccs más, mint a többi. Ez különleges. Ilyen csak egy van Magyarországon, ez a Szeged-Szentes párharc a férfi vízilabdában. Megyei derbi, vagy, ahogyan már immár hivatalosan neveznünk kell: Vármegyei derbi. Ebben a kategóriában ez lesz az első. Itt, egy ilyen meccsen sokszor nem számított az, hogy ki milyen pozíciót foglal el. Itt sokszor nincs esélyes. Egy biztos, hogy a szerda esti találkozó is ebbe a kategóriába tartozik.

Mi továbbra is nyolcadik helyen állunk a tabellán, ellenfelünk a 13. helyet foglalja el. A Kurca-partiak idén szerezték meg az első pontjaikat, napokkal ezelőtt verték a KSI-t. Új edzővel folytatták a bajnokságot, az a Komlósi Péter ült le a kispadjukra, aki nálunk is éveket játszott, így kötődik hozzánk is.

A Szolnok legyőzése után a BVSC ellen nem ment úgy játék, ahogyan szerettük volna, hiába játszottunk jól az első negyedben, a sok hiba megbosszulta magát. Azért jutott részünk a sikerből is, a Komjádi-kupában idegenben 10-8-ra nyert az SZVPS az UVSE ellen. A meccsen több játékosunk is szerepet kapott, és döntő érdemeket szereztek abból, hogy a nyolc közé masírozzon a csapat. A négy közé jutásért a Pécs lesz majd az ellenfél, a meccset Szegeden rendezik.

Szóval szerda, 19 óra, Vármegyei derbi, aki tud jöjjön, és szurkoljon nekünk, mert a győzelemre hajtunk.