TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán este Lakatos Soma visszatér

 
25 szept 2023

Szerdán 20 órakor az E.ON OB I. 3. fordulójában az A-Híd Vasas-PLAKET csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Ismét komoly, erős ellenfél ellen csatázunk az E.ON OB I-ben. Szerdán 20 órakor a harmadik fordulóban a nemzetközi porondon is kiválóan teljesítő A-HÍD Vasas-PLAKET lesz az ellenfelünk a Tiszavirág Sportuszodában.

Egykori játékosunk, klubunk saját nevelésű pólósa, Lakatos Soma visszatér Szegedre. Egy biztos, furcsa lesz ellenfélként látni azt, hogy ellenünk játszik. De az élet már ilyen, sok furcsaságra képes.

A Vasas remek formában érkezik hozzánk. Az OB I-ben az első két fordulóban nyertek. Előbb a PVSK vendégeként 14-7-re, majd hazai medencében 13-7-re az UVSE ellen.

Az elmúlt hétvégén pedig hibátlanok maradtak az Eurokupában is. Három meccset játszottak és mindhármat megnyerték. Előbb a spanyol Mateo ellen 18-11-re, majd a német Ludwigsburgot 20-8-ra győzték le. A magyar csoportrangadón 16-15-re diadalmaskodtak azzal a BVSC-vel szemben, amellyel már mi is találkoztunk az idei szezonban, és gólzáporos meccsen 20-14-re kikaptunk.

A meccs esélyese a Vasas, de nekünk minden találkozó a fejlődésünket szolgálja, azt, hogy a számunkra fontos meccseken jól teljesítsünk. Sánta Dániel és Nagy Márton továbbra sem játszhat, mindketten a rehabilitációt végzik. A többiek rendben vannak.

Az elmúlt szezonban itthon és idegenben is hasonló eredmény született, az angyalföldiek 14-7-re nyertek mindkétszer.

Bízunk benne, hogy szerdán este csakúgy, mint a nyitómeccsen a Szolnok ellen népes szurkolósereg előtt szerepelhetünk.