TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán este az UVSE-t fogadjuk

 
22 nov 2021

Szerdán 20 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben au UVSE Hunguest Hotels csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Régen fordult ilyen elő, hogy közel tíz napig ne legyen meccsünk. Az elmúlt héten nem volt bajnokink, így kőkeményen edzettünk, csütörtök este pedig csapatépítő jelleggel megnéztük a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának Vardar elleni BL-meccsét. Remekül éreztük magunkat, kiváló volt a hangulat és még mi is hozzátettünk a szurkoláshoz. Szerdán 20 órakor ismét nagy szükségünk lesz a szurkolónkra, mert újabb fontos mérkőzés vár ránk.

Az UVSE együttesét látjuk vendégül. A fővárosi fiatal együttes mindenkire veszélyes, még ez akkor is igaz, hogy ha eddig nem nyertek meccset, mind a nyolc bajnokijukat elveszítették, és jelenleg az utolsó, 14. helyen állnak.

Mi a hetedikek vagyunk, egy újabb három pont megszerzésével stabilizálnánk a helyünket. Tisztában vagyunk vele, hogy nem szabad félvállról venni a meccset, végig koncentráltnak kell maradnunk, és akkor sikerülhet a győzelem megszerzése.

A meccset védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink nézhetik meg. 18 év alatt nem védettségi. A belépő 1000 forintba kerül, egy jeggyel viszont ketten tudnak bejönni.