TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán délelőtt a KSI-t fogadjuk

 
02 febr 2021

Február 3-án (szerda) 11.30-kor a KSI-t fogadjuk az újszegedi sportuszodában az E.ON férfi vízilabda OB I-ben.

Jön zsinórban a negyedik hazai meccsünk 2021-ben. Most komoly kihívás vár ránk, hiszen eddig olyan csapatokkal játszottunk, akik ellen nem volt esélyünk, így a Fradi, az OSC és a Vasas is nyert ellenünk. De nem könnyen, mert minden meccsen rendesen megizzasztottuk az ellenfelünket, nem adtuk olcsón magunkat.

De most mi vagyunk az esélyesek, szerdán 11.30-kor zárt kapus bajnokin a fővárosi KSI ellen csatázunk. Fontos meccs ez számunkra, mert szeretnénk a pontjaink számát gyarapítani. Eddig 14 van, de mindenképpen az ötödik győzelmünkre hajtunk. Palotás Gergely pihent a Vasas ellen, most viszont harcra készen várja a találkozót, csakúgy, mint a többiek, így teljes kerettel vesszük fel a küzdelmet.

Idegenben komoly kis harcot vívtunk ellenük, végül 10-8-ra diadalmaskodtunk. A KSI az eddig lejátszott 18 meccs alatt egyszer nyert, még tavaly novemberben a Tatabányát verték hazai medencében 14-12-re.

Idén három meccset játszottak, mindhármat otthon. Az Eger 13-10-re, az OSC 17-5-re, míg legutóbb a Ferencváros 17-7-re nyert ellenük.

Ha azt a védekezést nyújtjuk, ami jellemezte az idei bajnokikat, akkor az mindenképpen sikerre vezethet, de elől is precíznek, pontosnak kell lennünk. A szerdai bajnoki továbbra is zárt kapus.