TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán Debrecenben csatázunk

 
06 okt 2020

Szerdán 19.15-kor idegenben, Debrecenben vívunk rangadót az E.ON férfi vízilabda OB I-ben.

Másfél hétig nem volt meccsünk, szerdán 19.15-kor máris következik egy komoly fellépés, méghozzá idegenben, a Debrecen otthonában. Ez mindkét csapat számára komoly rangadó.

Mi eddig négy meccset játszottunk az E.ON OB-ben, és a három vereség mellett az elmúlt fordulóban megszereztük az első győzelmünket, a KSI otthonában nem mindennapi izgalmak után nyertünk 10-8-ra. Ez a siker mindenképpen erőt adott a keretnek a folytatáshoz.

Az elmúlt pénteken a Pécs otthonában játszottunk edzőmeccset. Hétfő óta csakis a DVSE elleni rangadó jár mindenki fejében. Szerencsére mindenki rendben, így Szabó Zoltán vezetőedző teljes kerettel tud készülni.

Nem lesz ismeretlen a Debrecen számunkra, hiszen a BENU Magyar Kupa idei sorozatában kétszer is találkoztunk velük, és kétszer nyertünk ellenük.

A DVSE eddig hat meccset játszott az idényben, és hatszor vereséget szenvedett. Egy hete a Szolnok nyert náluk, méghozzá 15-7-re.

Az eddig meccseik: Debrecen-Szolnok 7-15, Eger-Debrecen 17-10, UVSE-Debrecen 13-9, FTC-Debrecen 23-7, PVSK-Debrecen 16-5, Honvéd-Debrecen 12-9.

Az elmúlt két meccsünk a BENU Magyar Kupában:

Szegedi Férfi Vízilabdacsapat-Debreceni VSE 9-5 (1-1, 3-1, 4-1, 1-2)
BENU Magyar Kupa, 3. forduló, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Füzesi, Tordai.
Szegedi FVCS: Molnár – Tóth 1, Kiss, Palotás 1, Horváth, Baj 1, Boros 2. Csere: Somlai 1, Farkas 1, Zsigri, Kürti 2, Börcsök, Mekkel. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
DVSE: Kósik – Smitula, Krasznai, Macsi P. 1, Zsilák, Pethe 1, Macsi M. Csere: Somorjai (kapus), Nagy, Kardos, Stefanidesz 1, Rózsa, Bodoróczki 2. Vezetőedző: Gyöngyösi Zsolt.

Szegedi Vízilabda Egylet–Debrecen 14–13
Gólszerzőink: Kürti 4, Palotás 3, Kiss Cs. 2, Mekkel 2, Horváth 1, Farkas 1, Tóth 1