TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán a BVSC otthonában zárjuk az évet

 
14 dec 2021

Szerdán 20 órakor az E.ON OB I-ben idegenben, a BVSC otthonában szerepelünk.

Az év utolsó meccse vár ránk. Szerdán 20 órakor a BVSC ellen játszunk idegenben az E.ON férfi vízilabda OB I-ben. Kezdjük a jó hírrel, hiszen hétfőn Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya két keretet is hirdetett. Az elsőbe, amely még idén december 28. és 30. között gyakorol meghívást kapott csapatunk kapusa, Gyapjas Brendon.

– A december végi keretben lényegében csak fiatal játékosok szerepelnek. Leginkább olyan játékosok alkotják ezt a keretet, akik már nem tagjai az utánpótlás-válogatottaknak, de potenciális lehetőségei lehetnek a felnőtt válogatottnak a jövőben – nyilatkozta a kapitány az mvlsz.hu-nak.

És akkor a BVSC elleni bajnokink. A hazaiak eddig remekelnek a bajnokságban, jelenleg az ötödik helyen állnak. Az OB I-et a Fradi vezeti 31 ponttal, második az OSC 29-el, harmadik a Szolnok 28-al, negyedik a Vasas 27-el, őket követi a BVSC 22 ponttal.

A vasutasok eddig 12 meccsen hétszer nyertek, egyszer döntetlent játszottak, és négyszer vereséget szenvedtek. A meccs esélyesei ők, de mi felszabadultan, teher nélkül játszhatunk.

Csapatunk eddig 15 pontot gyűjtött, és a tabellán a nyolcadik helyen áll.

Idén már nem lesz meccsünk, jövő januárban viszont rendesen belehúzunk. Három idegenbeli meccsel kezdünk, először január 29-én szerepelünk a Tiszavirág Sportuszodában.

Januári meccseink:
15.: OSC-Szegedi VE
19.: Szolnok-Szegedi VE
22.: Szentes-Szegedi VE
29.: Szegedi VE-Miskolc