TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán 18 órakor a Fradi ellen kezdünk az OB I-ben

 
03 szept 2019

Kezdünk! Méghozzá hazánk és Európa legjobb csapata ellen. Szerdán 18 órakor az újszegedi sportuszodában első meccsünket vívjuk az E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokságban. Érkezik a Ferencváros együttese, amely az elmúlt idényben tarolt: magyar bajnoki címet szerzett és megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Igai vízilabda ünnep lesz az első meccsünk, bízunk benne, hogy szépen megtelik majd az újszegedi sportuszoda, és népes publikum előtt mutatkozhatunk majd be. Jó hír, hogy a meccset INGYEN nézhetik meg a szurkolók, így érdemes lesz időben érkezni, hogy mindenkinek jó hely jusson.

Felkészülten és izgalommal várjuk az FTC elleni összecsapást, amelyen nem is lehet más a célunk, mint az, hogy minél szorosabb meccset játszunk. Egészen más kategóriát képvisel a Fradi, mint mi, de egy percre sem adjuk majd fel, megyünk, küzdünk mind a négy negyeden keresztül.

Egy kőkemény hat hetes felkészülést csináltunk végig, becsülettel, sokat melózva. A két új fiú, a szerb Nikola Bogadanovics és a görög Aggelosz Foszkolosz gyorsan beilleszkedtek a csapatba, mindkét légiós remek játékos, és remek ember emellett.

Kiss Csaba visszatért hozzánk, ő mindig szegedi maradt, így a rutinja, játéktudása nagyon sokat jelent majd nekünk.

Kezdünk! Szerencsére mindenki egészséges, a kaposvári Magyar Kupa-selejtezőt is gyakorlásra szántuk, mindenki sokat játszott, szerepet kaptak a fiatalok is, hiszen tudjuk hosszú lesz a bajnokság.

Szóval póló ünneppel indul a 2019-2020-as szezon, újból a legjobbak között szerepelünk, és az is a célunk, hogy ezt meghosszabbítsuk, biztosan harcoljuk ki a bennmaradást.

Várjuk már a Szeged-Fradi meccset, hogy újból vízbe szálljunk, és lelkes szurkolóink buzdítása mellett belevessük magunkat a meccsbe.

Szerdán találkozunk! Mi már várjuk! Gyere! Gyertek! Mert mindenkire szükségünk lesz!

Hajrá Szeged! Hajrá SZFVCS!

Kiss Csaba újból minket erősít.