TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Szerdán 11.30-kor megyei derbi

 
08 dec 2020

Szerdán 11.30-kor az újszegedi sportuszodában megyei derbit vívunk a Szentes ellen.

Ez mindig különleges meccs! Egy megyei derbinek varázsa van, a Szeged-Szentes párharc évtizedek óta különleges eseménynek számít. Sajnos, ilyenre sem volt még példa, szurkolók nélkül, zárt kapuk előtt kell lejátszanunk a rangadót. Pedig ez a derbi mindig népes szurkolósereget vonz a lelátóra. De most ez van, el kell fogadnunk a helyzetet.

11.30-kor kezdünk, vezetőedzőnk, Szabó Zoltán piros lapot kapott a Pécs elleni hazai meccs után, így a kispadon Juhász Zsolt helyettesíti majd. Az elmúlt szombaton nem mindennapi csatát vívtunk a Baranya megyei alakulat ellen, végül 8-8 lett az eredmény.

Hétfőn este remek hírt kaptunk, csapatunk centere, Sánta Dániel meghívást kapott a magyar válogatottba, amire minden szegedi nagyon büszke.

A Szentes is döntetlennel hangolt a derbire, szombaton este 11-11-es döntetlen játszott a Miskolc ellen.

Szerencsére Farkas Kristófon és Zsigri Bencén kívül mindenki egészséges, így a jelenlegi legerősebb összeállításban szállhatunk medencébe. A célunk pedig nem is lehet más, mint újabb győzelmet aratni, megszerezni a negyedik sikerünket a 2020-2021-es bajnoki szezonban.