TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A Szentes nyerte a megyei derbit

 
28 jan 2018

Nagyot harcoltunk, végig kiélezett küzdelmet vívtunk a megyei derbin, végül azonban a rutin a Szentes javára döntött. Remek és izgalmas meccset játszottunk, a félidőben egyetlen góllal vezettek a vendégek. A harmadik negyedben húzott el a vendégcsapat és végül döntötte el a meccset.

ContiTech Szeged–Metalcom Szentes 5–9 (1–2, 2–2, 0–3, 2–2)
Férfi vízilabda OB I, B csoport, 11. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Székely, Molnár P.
ContiTech Szeged: MOLNÁR (8 védés) – Baróthy, BERKI 2, Irmes, SZILVASÁN P. 2, Vidovics 1, Fodor. Csere: Micskics, Börcsök, Mekkel, Zsigri, Korbán, Sikter. Vezetőedző: Varga Péter.
Metalcom Szentes: MEIXNER (12 védés) – Kiss 1, NAGY 2, VÖRÖS 1, Palotás 1, Visnyakov 1, Somogyi 1. Csere: Kókai, Pellei, K. 1, Werner, TÓTH 1, Pellei F., Takács. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 8/2.
Gól – kettős emberelőnyből: 1/1, ill. –.
Ötméteresből: –, ill. 2/1.
Kipontozódott: Kókai.

Varga Péter: – Gratulálok a Szentesnek! Apró lépést tettünk előre az elmúlt időszakhoz képest, az ilyen meccsekből kell építkezni, hiszen a középszakaszban már olyanokkal játszunk, akik ellen van reális esélyünk. Végre azt láttam a fiúktól, hogy hisznek a sikerben.

Berki Richárd: – Többet vártam a meccstől, a hibáinkat kőkeményen kihasználta a Szentes. Voltak pozitívumok, mindenki akart és mindenki hitt a győzelemben. Támadásban az agresszivitás és rutin is hiányzott.