TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Simán nyertünk Békéscsabán

 
17 nov 2018

Swietelsky Békéscsaba-Szegedi Férfi Vízilabdacsapat 7-15 (1-2, 2-5, 3-4, 1-4)
Férfi vízilabda OB I/B, B csoport, 7. forduló, Békéscsaba.
Szeged: Molnár – Mekkel 1, Lihotzky 2, Palotás, Boros 5, Somlai 1, Blank. Csere: Katona (kapus), Szedmák 5, Berki, Börcsök, Farkas, Török A. 1, Vidovics. Vezetőedző: Csányi László.

A meccs elején sokáig nem született gól, az 5.percben Somlai révén szereztünk vezetést, a hazai még egyenlítettek, de Boros büntetője után az első negyed után mi vezettünk 2-1-re. A Csaba még egyenlített (2-2), ezután azonban zsinórban öt gólt szereztünk, így a félidőben már magabiztosan 7-2-re vezettünk.

A távolság egyre nőtt, még a Békés megyeiek 10-6-ra feljöttek, de egy remek utolsó negyeddel sima, magabiztos győzelmet arattunk. A végeredményt Török András 2 másodperccel a vége előtt akcióból állította be, 15-7 nekünk.

Csányi László: – Elégedett voltam a meccsel, több fiatal is szerepet kaphatott. Nem könnyű egyik meccs sem, főként akkor, amikor esélyesnek számítasz. A lényeg, hogy magabiztosan szereztük meg a 3 pontot, Szedmák ismét remekül szállta be a padról, Mekkel kezdhetett, a fiatal Katona pedig végig védte az utolsó negyedet. Ez is építi a jövőnket.

Legközelebb november 24-én (szombat) 11 órakor az újszegedi sportuszodában a Fehérvárt fogadjuk.