TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Sima siker évzárásként

 
15 dec 2013

Papós Tamás tudósítása:

Az A-Híd Szeged férfi vízilabdacsapata hazai környezetben búcsúztatta az évet, idei utolsó bajnoki mérkőzésén 15-9-re nyert az OSC ellen.

Ingyenes pólómatiné, évbúcsúztató bajnoki, könnyű ellenfél – minden adott volt egy nagyszerű, már-már ünnepi hangulatú mérkőzésre az újszegedi sportuszodában, ahol az OSC elleni bajnoki után karácsonyi csoportkép is készült az A-Híd Szeged együtteséről. Az elkészült fotókon mosolyognak a fiúk, hiszen egy sima győzelemmel zárták az évet, a szurkolókat pedig kiszolgálták, nem kellett izgulniuk. A kupagyőztes első két támadásánál emberelőnybe került, és mindkét lehetőséget kihasználta, a gólgyártást Seman kezdte, majd a támadásban és védekezésben is remekül teljesítő Hegedüs villant.

Már az első percektől látszott, hogy a kezdőként lehetőséget kapó kapus, Molnár Dániel nagyszerű napot fogott ki, ennek ellenére a negyed utolsó két percében három gólt kapott a Vincze-legénység. A kihagyás után nem lépett meg a Szeged, de fokozatosan növelte előnyét, így egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelem. Amikor már teljesen biztossá vált a nagyarányú győzelem, az újbudaiak tét nélkül lövöldöztek, ennek köszönhetően pedig láthattunk néhány bombagólt, Korényi Balázs kifacsart helyzetből eleresztett bivalyerős találatát még a szegediek is megtapsolták.

Vincze Balázs: – A szezonunk eddig másként alakult, mint az előző kettő, de sajnos ez sem garancia arra, hogy máshogy is zárul, mint korábban.

 

Mérkőzés