TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Sima győzelem a Dunakanyar ellen

 
13 dec 2018

Az ötödik fordulóból elhalasztott meccset pótoltunk szerda este. Idegenben szálltunk harcba a Dunakanyar ellen, és nyertünk magabiztosan 15-9-re.

Dunakanyar-Szegedi Férfi Vízilabdacsapat 9-15 (2-2, 1-5, 2-4, 4-4)
Férfi vízilabda OB I/B, 5. forduló, Leányfalu.
Szeged: Molnár – Szedmák 2, Palotás, Török, Boros 3, Somlai 1, Blank 2. Csere: Berki 1, Farkas 1, Vidovics 1, Bicskei 2, Mekkel 1. Vezetőedző: Csányi László.

Török András góljával szereztünk vezetést, a hazaiak, a Dunakanyar ezután fordított, 2-1-re vezetett. Szedmák Dávid még az első negyed hajrájában egyenlített, így 8 perc után 2-2 állt az eredményjelzőn. Elkaptunk a fonalat, rendesen felpörgettük a ritmust, Somlai, Mekkel és Farkas góljaival 5-2-re húztunk el. A félidőig még növelni tudtuk az előnyünket, Boros Tamás büntetője után 7-3 volt nekünk.

Nem álltunk le, nyomtuk tovább, ennek meg is lett az eredménye, Blank, Vidovics, Szedmák mattolta a hazaiakat, így 10-3-a vezetésre tettünk szert. Ezután felváltva potyogtak a gólok, de semmi sem veszélyeztette a magabiztos győzelmünket, így 15-9-re nyertünk.

Szombaton 11 órakor a MAFC otthonában szerepelünk.

Csányi László vezetőedző: – Egy jó csapat ellen nyertünk, ameddig bírták erővel, addig megnehezítették a dolgunkat. A második negyedtől viszont sima volt a meccs, ekkor már kijött az erőnléti különbség. A kilenc kapott gól soknak tűnik, de ezek közül több is peches találat volt. Szombaton jön az év utolsó meccse, ezen főszerepet kapnak majd a fiatalok is.