TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Sikerült! Az ötödik helyen zártuk az alapszakaszt!

 
05 ápr 2015

Sikerült! Végig vezetve nyertünk a KSI otthonában, és ennek a győzelemnek köszönhetően az ötödik helyen zártuk az alapszakaszt. Varga II. Zsolt góljával szereztünk vezetést, az első negyed még szoros volt, utána azonban fokozatosan növeltük az előnyünket, és szereztük meg a számunkra olyan fontos 3 pontot!

A bajnoki elődöntőbe jutásért az FTC-vel csatázunk, a párharc az egyik fél második győzelméig tart. Az első meccset április 11-én a fővárosban vívjuk.

KSI-Tiszavirág Szeged Diapolo 9-12 (1-2, 3-5, 2-2, 3-3)
Férfi vízilabda OB I, 26. forduló. Budapest, Komjádi uszoda, 100 néző. Vezette: Marjay, Rubos.
KSI: Kardos – Miklós 1, Balla, KOVÁCS 3, Szabó, Marnitz, HANGODY L. 2. Csere: Hangody Gy., KALANOVICS 2, Bicskei 1, Zsebők, Baj, Szöllősi. Vezetőedző: Horváth János.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Molnár D. – Kiss Cs., SEMAN 2, VARGA II ZS. 5, MANHERCZ K. 3, Manhercz Á., KUNAC 2. Csere: Sánta, Palotás, Chilkó, Zsigri, Imnaishvili. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 5/3.
Ötméteresből: -/-, ill. 2/2.

Varga Péter: – Mentálisan volt nehéz ez a mérkőzés, hiszen tudtuk, hogy ezt a meccset meg tudjuk nyerni, így fejben a játékosok már talán a rájátszásban jártak. Négy-öt gól bennünk maradt, de a lényeg, hogy nyerni tudtunk és megszereztük az ötödik helyet. A Ferencvárossal játszunk az elődöntőért, ez a párharc nagyon szoros lehet, hiszen egy pont a különbség köztünk az alapszakasz végén. Az idegenbeli meccsünkön a Fraditól egyetlen góllal kaptunk ki, otthon döntetlent játszottunk, most viszont mi szeretnénk kétszer nyerni és továbbjutni, innentől kezdve gőzerővel ezen dolgozunk.